Prøv popcornsbrud
50 g tørrede majskorn (popcorn)
1 spsk. vindruekerneolie
60 g rørsukker
30 g smør
60 g sirup
Hæld olien og to majskorn i en 5 l gryde med låg og varm op til kornene popper. Hæld resten af majskornene i gryden og ryst gryden indimellem, så hvert enkelt korn bliver vendt i olie og ikke brænder fast i bunden. Tag gryden af varmen, når der begynder at gå noget tid mellem hvert pop og hæld dem i en skål. Skyl gryden godt og smelt smør, sukker og sirup i den. Dæmp varmen og lad karamellen stå og simre i 5 min. Tag gryden af varmen, hæld popkornene tilbage i gryden og vend dem i karamellen. Hæld popkornene i en bradepande beklædt med bagepapir og lad dem køle. Bræk karamellen i stykker og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FLOT RETROSTIL
Flot flaske fra Ib Laursen. Perfekt til hjemmelavet saft af fx. rabarber eller hyldeblomst. Klik her og køb den i shoppen for kun 59 kroner (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Blå popcorn
Cajun popcorn
Hjemmelavet bolsjeis
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)