Smuldrebar med banan og hindbær
(Ca. 18 stk.)
250 g smør
300 g hvedemel
160 g rugmel
150 g sukker
½ tsk. bagepulver
Et nip salt
Fyld
2 bananer
150 g frosne hindbær
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Smelt smørret og rør hvedemel, rugmel, sukker, bagepulver og salt i til en smuldrende dej. Tryk 2/3 af dejen ud i en lille bradepande beklædt med bagepapir ca. 20 x 30 cm. Skær bananerne i skiver og læg dem på dejen sammen med hindbær. Smuldr resten af dejen over. Bages midt i ovnen ca. 40 min. ved 200°. Lad kagen køle ca. 5 min. og skær den i passende stykker. De kan holde sig 2-3 dage i stuetemperatur eller fryses.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Æblekager med knas
Snackbar med kokos og bær
Grundopskrift til energibar
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)