(32 stk.)
200 g blødt smør
150 g lys muscavado-sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. natron
300 g hvedemel
½ dl mælk
4 Yankie bar
50 g hvid chokolade
Pisk smør og sukker godt sammen og rør vaniljesaukker, natron og mel i skiftevis med mælken. Hak to af chokoladebarerne og vend dem i dejen. Skær de sidste to barer i hver 16 stykker, del dejen i 32 og tril et dejstykke om hver stykke Yankie bar. Sæt kagerne på en plade beklædt med bagepapir og tryk dem let flade og bag dem ved 250° i 5-7 min. Smelt chokoladen og dekorér de afkølede kager.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
VILD MED AT BAGE?
I magasinet "Mad fra alverdens lande" finder du et væld af lækre opskrifter fra hele verden. Den lækre blåbærostekage fra USA er en af de 18 bageopskrifter, der er i magasinet. Køb magasinet hos din bladforhandler.
Find flere opskrifter her...
Snickerskage
Sprøde rugbrøds-småkager
Småkager med mandel og chokolade
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)