Opskrifter
Asiatisk inspireret lun kalkunsalat med nudler
Tirsdag, 15. februar 2011Opdateret 28. februaraf Helle Brønnum Carlsen
Nudler kan være en nem og lækker løsning, når det skal gå stærkt - men uden at gå på kompromis med smagen. Her er det i en asiatisk inspireret version med kalkun.

20 min
4 personer
Kalkunsalat med nudler
200 g risnudler eller 100 g pasta
½ dl fiskesovs (asiatisk)
2 spsk. sukker
2 spsk. chilisovs
Evt. 1 rød chili i skiver uden kerner
1 fed knust hvidløg
Saften af 2 lime
400 g kogt kalkun i strimler
1 agurk, skrællet og uden kerner i halvmåner
2 gulerødder, skåret i tynde strimler
Tilbehør
Peanuts
Lidt basilikum
Fremgangsmåde
- Overhæld nudlerne med kogende vand efter instruktionen på pakken.
- Forbered en blanding af fiskesovs, sukker, chilisovs, chili og hvidløg.
- Dræn nudlerne, når de er klar, og vend dem med blandingen af fiskesovs.
- Forbered dine grøntsager, og mens nudlerne stadig er varme kommer du agurk, gulerødder, kalkun og krydderurter ned til blandingen og vender rundt.
- Drys evt. med peanuts og server.

Hovedretter
Farseret kalkunbryst

Hovedretter
Kalkunbryst med waldorfsalat