Kalkunbryst med waldorfsalat
(2 pers.)
35 min.
400 g kalkunbryst
Salt og peber
Lidt smør
2 æbler
½ citron
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
2 stilke bladselleri
16 valnødder
10 store salatblade (iceberg)
100 g grønne druer, udstenede
Tilbehør
Kogte kartofler
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Brun kødet i smør, drys med salt og peber og kom 1 dl vand i fadet og stil det i ovnen ved 200° i 20 min. Skær æblerne i både og dryp dem med citron. Skyl bladsellerien og skær den i skiver. Rør mayonnaise med dijonsennep og lidt citronsaft. Vend dressingen med bladselleri, æbler, druer og nødder. Fold salaten i til sidst. Server med kartofler og evt. kalkunskyen.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
ER DU TIL MORMORMAD?
Vi er mange, der elsker mormormad. Derfor har vi på Familie Journal udgivet det skønne madmagasin, Mad fra mormors køkken - det kan fås for 49,95 kr., der hvor du normalt køber bladet.
Find flere opskrifter her...
Braisseret kylling med spidskål og ræddiker
Lynstegte nudler, æg og kalkun (link fjernet)Kalkun i karry
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)