(4 pers.)
150 g pastaskruer
250 g grønne asparges
100 g soltørrede tomater
100 g rucolasalat
1 god håndfuld basilikum
4 spsk. lys balsamicoeddike
¾ dl jomfruolivenolie
Salt og peber
Friskhøvlet parmesan el. grana
Kog pastaen efter anvisningen på posen. Hæld den i en sigte og skyl med koldt vand. Bræk enderne af aspargesene og bræk dem i mindre stykker. Kog dem 3-4 min. i letsaltet vand og skyl dem i koldt vand i en sigte. Bland pasta, asparges og tomater i en stor skål. Hak rucola og basilikum groft og vend det i. Hæld balsamicoeddike og olivenolie over og vend det rundt med salt og peber. Pynt med høvlet parmesan.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Aspargesruller
Aspargesdip med ostekiks
Avocadosnitter
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)