Grøn spinatsuppe med pesto
(4 pers.)
1 løg
1 fed hvidløg
1 gulerod
25 g smør
1 skive selleri, ca. 150 g
1 l kraftig grønsagsbouillon
300 g frisk spinat
½ dl pesto med basilikum
Pynt
Hakket æg
Tilbehør
Brød
Hak løg, hvidløg, gulerod og selleri fint. Svits grønsagerne i en gryde i smørret 4-5 min. ved jævn varme, uden, at de tager farve. Hæld bouillon ved og kog det mørt uden låg. Skyl spinaten og dryp den tør. Kog den med 2 min. Rør pesto i og træk gryden fra varmen. Miks suppen med blenderstav og smag til med salt og peber.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
FINE SKÅLE PÅ BORDET
Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Forårssalat med stenbiderrogn
Mandelsuppe med vindruer og mandelsplitter
Pasta med røget laks og pesto
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)