Aspargessuppe med knas
Opskrift på aspargessuppe med knas
(2 pers.)
1 bdt. grønne asparges
1 løg
½ l hønsebouillon
2 dl fløde
1 tsk. majsstivelse
50 g pancetta i skiver
50 g hasselnødder
1 dl tyk cremefraiche
Prøv også: Aspargessuppe med spinat og røget laks
Sådan laver du aspargessuppe med knas
Rens aspargesene, skær hovederne af og gem dem.
Pil løgene og dem skær i kvarte. Kog asparges og løg møre i bouillonen. Blend og si suppen.
Rør fløden med majsstivelse og rør det i suppen. Bring suppen i kog, til den jævner.
Rist pancetta i ovnen i 8 min. ved 220º. Rist hasselnødderne i ovnen i 5 min. ved 220º og hak dem groft.
Anret suppen med cremefraiche, aspargeshoveder, pancetta og nødder. Servér med lunt flutes.
Prøv også: Aspargessuppe med pocheret æg