Clubsandwich
Ingredienser til clubsandwich
(4 stk.)
200-250 g kyllingefilét
1 spsk. olie
Salt og peber
8 skiver formbrød
Sauce
6 spsk. mayonnaise
2 spsk. tomatketchup
1 tsk. sennep
8 skiver bacon
3 tomater
Salatblade
Fremgangsmåde til clubsandwich
Rist kyllingefiléterne ca. 15 min. i olie på en pande og giv dem salt og peber. Rist brødet. Rør saucen sammen og smag den til med salt og peber. Smør lidt af den på brødet. Skær kyllingen i tynde, skrå skiver. Rist baconen sprød på en pande. Læg skyllede salatblade på den ene skive brød. Læg kyllingekødet, resten af mayonnaisen og tomatskiver på. Slut med et salatblad og læg den sidste skive brød øverst.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Sandwich med torskerogn
Mini-clubsandwich
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)