Opskrifter

Crostini med gorgonzola og figner

Mandag, 18. juni 2012af Redaktion
Spændende bidder fra grillen

(6 pers.)

1 mindre flute
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
100 g gorgonzola
6 skiver lufttørret skinke
3 figner i kvarte


Skær flutet i 12 skiver på skrå. Smør brødet med olivenolie, salt og peber. Læg skiverne på grillen 5 min. Lad dem køle lidt og smør dem med gorgonzola. Skær fignerne i kvarte og grill dem i 20 sek. Anbring en halv skive skinke og en kvart figen på hver brødskive. Stik evt. en pind i og anret på tallerken.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mad til midsommerens fester...


Spansk tunsalat

Kyllingevinger med
kant

Sprød mozzarella

Jordbærsalat med
kylling

Kaffe-Bailey iskage












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)