(4 pers.)
30 min. + 40 min. i ovnen
4 store løg
400 g hakket svinekød
1 dl havregryn
1 æg
2 dl mælk
Salt og peber
Lidt krydderurter efter smag
1 spsk. revet løg
Tilbehør
Kartoffelsalat med karry-cremefraichedressing
Pil løgene og kog dem i 5 min i saltet vand. Udhul dem. Rør farsen af kød, gryn, æg, mælk, krydderier og revet løg. Kom dette i de udhulede løg og stil dem i et ovnfast fad. Kom 1 dl vand ved og steg dem i ovnen ved 175° i ca. 30-40 min.
Server med kartoffelsalat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Citronstegte rodfrugter med løg og oliven
Peberfrugter med fiskefyld
Basilikumløg
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)