Opskrifter

Græsk vandmelonsalat

Mandag, 14. juni 2010af Redaktion
Brug vandmelonsalat til forret med brød til, til grillmad eller til en let frokost

Ingredienser til vandmelonsalat

( Vandmelonsalat til 4 pers.)

400 g vandmelon uden skræl (ca. ¼ vandmelon)
1 grofthakket rødløg
1 spsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
Et nip salt
75 g græske oliven (kalamata)
2 spsk. cashewnødder el. pinjekerner
Lidt god, kraftig olivenolie
Nippet persille

Sådan laver du vandmelonsalat

Skær melonen i bjælker. Bland rødløg, olie og salt og lad det trække en time. Rist nødder eller pinjekerner gyldne på tør pande eller i mikroovn. Bland vandmelon, løg og oliven. Drys nødder og nippet persille over og dryp med olivenolie. TIP Din vandmelonsalat kan blandes dagen før, men da melonen afgiver væde, når den er skåret, skal din vandmelonsalat drænes lidt, inden den forsynes med persille, nødder og olivenolie.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere lækre salater...
Caesarsalat med marineret kylling
Grillet salat
Vårsalat med nobisdressing