(4-5 pers.)
1 afpudset svinemørbrad
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
Salat
250 g grønne bønner
1 romainesalat
½ dl snittet purløg
50 g friskrevet granaost
20 tynde, skiver salami
Olivenolie
Balsamicoeddike
Tilbehør
Færdig ajvarsauce (en rød sovs med bl.a. peberfrugt, købes på glas)
Brød
Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og tryk dem flade. Giv skiverne salt og peber og læg dem i plastpose med olien. Nip bønnerne og kog dem 2 min. i letsaltet vand. Skyl og snit salaten. Bland salat, bønner, purløg og grana. Steg salamiskiverne sprøde på pande og læg dem på fedtsugende papir. Grill mørbradskiverne 2-3 min. på hver side. Læg skiverne på salaten. Pynt med salami og dryp lidt olie og balsamico over. Server med ajvarsauce og brød lunet på grillen.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv flere lækre salater...
Caesarsalat med marineret kylling
Græsk vandmelonsalat
Melonsalat med bluecheesedressing