(2 pers.)
300 g frisk grønkål
½ granatæble
1 æble
1 spsk. olivenolie
Saften af ½ citron
Salt og peber
Tilbehør
4 skiver
parmaskinke
8 sorte oliven
Rør en dressing af olie, citron, salt og peber. Skær æblet i både og fjern kernehuset, vend det i dressingen. Skyl kålen og hak den fint og vend den i dressingen. Skær et snit rundt om granatæblet, vrid de to dele fra hinanden. Tag alle kernerne ud og drys dem i salaten. Anrettes med skinke og oliven.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter med kål her...
Hvidkål med lyssej
og sennepscreme
Grønkål, havtaske
og syltede æblebåde
Broccolisalat med
strimlet stilk
Blomkål med æg
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)