Gulerodssuppe med krydrede quesadillas
(3 pers.)
300 g gulerødder
1 rød peberfrugt
1 løg
1 rød chili
4 dl hønsebouillon
60 g revet cheddar
1 finthakket chili
1 finthakket skalotteløg
2 fuldkornstortillaer
1 dl fløde 9%
Salt og peber
Skræl gulerødderne, skær dem i skiver og peberfrugten i tern. Pil løget og hak det groft og chilien fint. Kog det hele mørt i bouillon, ca. 15 min. Bland cheddarosten med den anden finthakkede chili og skalotteløg og fordel den over den ene tortilla. Læg den anden tortilla over og bag tortillaen på begge sider på en tør pande ved jævn varme, til osten er smeltet. Hæld fløden ned til grønsagerne, blend suppen og smag til med salt og peber. Server suppen med den lune quesadilla skåret i trekanter.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Orientalske quesadillas
Pandekager med kylling og courgetter
Pandekager med spinat og bacon
Find masser af skønne supper her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)