Hornfisk i gelé
400 g renset hornfisk
1 dl eddike
5 dl vand
5 hele peberkorn
2 tsk. salt
2 laurbærblade
½ løg i både
4 blade husblas
Skær hornfisken i 10 cm lange stykker og kog dem møre i eddike og vand tilsat peber, salt, laurbærblade og løg ca. 5 min. Tag forsigtigt hornfiskestykkerne op, lad dem dryppe godt af og pil fiskekødet fra benene. Sigt kogelagen og sæt husblassen i blød i koldt vand. Kog 5 dl af lagen op med husblassen og lad den afkøle. Læg hornfiskekødet i en skål eller et fad, hæld lagen over og stil den koldt, til geléen er stivnet. Server med groft brød og lidt cremefraiche rørt med citron og dild.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SØD SERVERING
Søde bakker med fint paisley-mønster. Perfekt når du f.eks. skal servere i haven. Bakken koster 149 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Stegte hornfisk med stuvede kartofler
Saltet torsk med tomater og oliven
Skaldyr med rå og kogte asparges
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)