Opskrifter
Hot sauce
Lørdag, 12. januar 2013af Redaktion
Når du laver din egen hot sauce, bestemmer du selv, hvor stærk den skal være. Skal den være mild, skal du blot vælge de milde chilipeber sorter, som spansk peber og snackpeber og måske bare en enkelt jalapenos
Ingredienser til hot sauce
250 g gulerødder
1 skalotteløg
3 fed hvidløg
1 dl limesaft
1 dl vand
10 bl. chilipebre (f.eks. habanero, jalapenos, spansk chili el. snackpeber)
2 tsk. salt
Sådan gør du
Skræl og riv gulerødderne. Hak løg og hvidløg. Bland gulerødder, løg, hvidløg, limesaft og vand og lad blandingen småkoge i 10 min. under låg. Vask chilierne, skær dem i mindre stykker og lad dem koge med sammen med saltet i yderligere 10 min. Blend chilisovsen, til den er helt glat, og kom den på skoldede flasker.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Rød mojo
Nobis-sauce
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop