Rød mojo
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/smat-men-godt/2012/06/24-roed-mojo-280.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Man kan ikke holde ferie på De Kanariske Øer uden at få serveret mojo, der findes i både en rød og grøn udgave. Den spises med saltkartofler og ofte til fisk. Dette er en middelstærk udgave, som også går godt sammen med grillmad. Den kan holde sig i køleskabet 4-5 dage.
1 rød chili
1 rød peber, så glat som muligt, da den skal skrælles
2 fed hvidløg
½ dl olivenolie
2 spsk. rød vin-eddike
1 tyk skive tørt, hvidt brød
¼ tsk. chiliflager
Salt
Flæk chilien, fjern kerner og mellemvægge. Skræl peberen tyndt med en kartoffelskræller, fjern kernerne og skær den i mindre stykker. Pil hvidløgene. Kom alle ingredienserne i en
blender eller hurtighakker og kør saucen glat.
Smag til med salt og evt. chiliflager.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Mere koldt og krydret til sommermaden...
Sprød mozzarella
Aioli
Bagt tomatsalsa
Avocado mojo
med ingefær
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop