Indbagte vagtelæg
(3 pers.)
25 min.
12 vagtelæg
75 g hvidt brød uden skorpe
1 æg
150 g kogt skinke
2 spsk. purløg
1 tsk. paprika
1 knsp. peber
Olie til stegning
200 g spæde spinatblade
100 g cherrytomater
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. æbleeddike
2 spsk. solsikkeolie
Salt og peber
Kog vagtelæggene i 2 min., afkøl og pil dem. Smuldr brødet og bland det med ægget. Hak skinken fint og bland den med fintklippet purløg, æggeblandingen, paprika og peber til en fast fars. Pak de kogte vagtelæg ind i farsen og steg dem i olien ved høj varme, til de er jævnt gyldne. Skyl spinatbladene og bland dem med halverede cherrytomater. Pisk sennep og eddike med olien og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og anret med vagtelæggene.
Madopskrift: Kristina Miechels
Mere med æg...
Hjemmelavet æggesalat
Spansk omelet tortilla
Indiske æg