Jordbærsalat med avocado
(4 pers.)
500 g jordbær
2 avocado
1 sommerløg
200 g sherrytomater
2 håndfulde rucola
Dressing
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
1 tsk. honning
Et nip salt
Kværnet peber
Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver.
Del avocadoerne og skær kødet i små bidder. Skær løget i tynde skiver. Halver tomaterne.
Pisk dressingen sammen i en skål. Tilsæt jordbær, avocado, løg og tomater og vend det rundt.
Lad det trække 10-15 min. Vend rucolaen i og server.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Super redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Mormorsalat med råmarinerede rabarber
Rugkiks med krydret avocadosalat
Perlebygsalat med rodfrugter
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)