Kogt laks med flødepeberrod
(4 pers.)
400 g laksefilét af midterstykket
2 dl piskefløde
3-4 cm peberrod
Salt og peber
1 usprøjtet citron
½ bundt dild
Salatblade til pynt
Tilbehør
Brød
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Bring vand i kog og tilsæt salt. Skær den ferske laks i fire ens stykker. Læg laksen i vandet og sluk. Lad laksen trække 8 min. i vandet. Pisk fløden til let skum og smag til med masser af friskrevet peberrod, salt, peber og lidt revet citronskal. Anret på salatblade med citronbåde og dild. Server med brød som tilbehør.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Tarteletter med fiskeboller og rejer
Hvidkål med lyssej og sennepscreme
Stjerneskud
Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)