Kold ærtecreme med mynteyoghurt
(4 pers.)
1 stor bage-kartoffel
1 løg
200 g fine, frosne ærter
1 l hønsebouillon
1 håndfuld frisk babyspinat
2 kviste timian
2 dl fløde el. mælk
Citronsaft
Salt og peber
Mynteyoghurt
1 lille håndfuld mynteblade
2 dl yoghurt 10%
1 usprøjtet citron
Salt
Tilbehør
Brød
Skræl kartoffel og løg. Skær dem i lidt mindre stykker og kog dem møre i bouillon sammen med timian. Kom ærter og spinat i suppen og lad den kun lige koge op. Miks suppen med blenderstav. Tilsæt fløde og smag til med salt, peber og citronsaft.
Køl suppen af nogle timer.
Mynteyoghurt: Hak myntebladene fint og vend dem i yoghurten. Smag til med 1 tsk. fintrevet citronskal og salt.
Server med godt brød til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Ærtepasta med ba-
con og parmesan
Ærtesalat med løv-
stikkekrebinetter
Ærtesalat med krab-
ber
Ærtesuppe med hele
ærter og årgangs-
skinke
Pastasalat med ær-
ter og chorizo
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)