Krydrede nødder
(6 pers.)
100 g mandler
50 g usaltede pistacie- el. cashewnødder
1 spsk. rapsolie
1 tsk. paprika
1 tsk. salt
½ tsk. spidskommen
¼ tsk. chilipulver
25 g lyse rosiner
Skold og smut mandlerne.
Rist mandler og nødder i olie på en pande, til de begynder at få lidt farve. Det tager omkring 5 min. ved god varme, og panden skal jævnligt rystes.
Dæmp varmen og tilsæt krydderier, salt og rosiner. Rist videre et par min. Køl nødderne af og opbevar dem i en tætsluttende boks.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
FLOT FRANSK SKÅL
Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Jordbærcampari
Syltede nødder med rom
Gode nødder
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)