(4 pers.)
3 stegte el. grillede kyllingebrystfileter
100 g grønne bønner
2 pærer
150 g blandede salatblade
100 g bælgede ærter
100 g blåskimmelost
50 g hindbær
Hindbærdressing
150 g hindbær
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. flydende honning
2 spsk. rød vineddike
1½ dl neutral olie
1 tsk. sukker
Salt og peber
TIP
Dressingen kan holde sig to uger i køleskab.
Dressing: Gnid hindbærrene gennem en sigte og bland puréen med sennep, honning og vineddike. Pisk olien i lidt ad gangen og smag til med sukker, salt og peber.
Skær kyllingekødet i mindre stykker. Kog bønnerne i letsaltet vand 2-3 min. og køl dem af. Skær pærerne i tynde både uden kernehus. Læg kylling, pærer, salat, bønner og ærter i en skål. Smuldr osten over og læg hindbærrene på. Dryp lidt dressing over og server resten til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SØD SERVERING
Søde bakker med fint paisley-mønster. Perfekt når du f.eks. skal servere i haven. Bakken koster 149 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Grøn salat med bønner og valnødder
Spansk tunsalat
Jordbærsalat med kylling
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)