Grøn salat med bønner og valnødder
(6 pers.)
1 frisséesalat
100 g vårsalat
2 skalotteløg i tynde ringe
150 g grønne bønner
50 g valnødder
Dressing
1 spsk. rødvinseddike
3 spsk. olivenolie
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber
Kog bønnerne i saltet vand i 5 min. Vend dem i den sammenpiskede dressing. Snit løgene og bland dem med de skyllede salater, løg og valnødder. Tag bønnerne med i en særskilt dåse og bland salaten lige før servering.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mad til midsommerens fester...
Crostini med gor-
gonzola og figner
Spansk tunsalat
Grillede kartofler
med laksetatar
Kyllingevinger med
kant
Kaffe-Bailey iskage
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)