Opskrifter

Marinerede gulerødder

Torsdag, 6. november 2008af Redaktion
(4 pers.)6 gulerødderLage:1 dl vand1 dl eddike1 dl appelsinsaft100 g sukker6 laurbærblade10 hele allehånde10 peberkornSkræl gulerødderne og skær dem i

(4 pers.)

6 gulerødder

Lage:
1 dl vand
1 dl eddike
1 dl appelsinsaft
100 g sukker
6 laurbærblade
10 hele allehånde
10 peberkorn

Skræl gulerødderne og skær dem i tykke, skrå skiver. Kog gulerødderne næsten møre i saltet vand og dryp dem af i sigte. Kog lagen sammen og køl den lidt af. Kom gulerødderne i lagen og lad dem trække koldt til næste dag.

TIP
Gulerødderne kan holde sig 8-10 dage tildækket i køleskab. Spis dem til kødretter, brug dem på buffet eller på smørrebrød.


Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen



Prøv også
Gulerodssalat med sennepsfrø