Melon-fetaost-salat
(4 pers. )
1 rødløg
1 tsk. sukker
1 spsk. rødvinseddike
¼ vandmelon
75-100 g sorte oliven
½ pose el. bakke rucola,
ca. 50 g
Jomfru-olivenolie
Salt og peber
Skær løget i tynde skiver. Bland løg, sukker og vineddike og lad det stå 10 min. Skær melonen, uden kerner, i tern og skær fetaosten i tern. Bland melon, feta, oliven og rucola med løgene. Krydr med salt og peber og dryp olivenolie over.
Spis salaten med brød til som forret eller til frokost.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Tomatsalat med avokado
Melon med skinke og parmesan
Salat med tandoori-stegt kylling, melon og myntecreme
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)