Pain bagnat
Ingredienser til pain bagnat
(4 stk.)
4 miniflutes
2 æg
1-2 dåser tun
Evt. 4-6 ansjosfiléter
1 lille løg
8-12 oliven
2-3 tomater
Salatblade
2-3 spsk. ekstra olivenolie
1-2 spsk. citronsaft
Salt og peber
Fremgangsmåde
Flæk brødene. Kog æggene 8 min., pil dem og skær dem i skiver. Hæld væden fra tunen og del den i mindre stk. Hak ansjoser og løg. Skær oliven og tomater i skiver. Læg salatblade og fyldet i flutene. Dryp med olivenolie og citronsaft og krydr med salt og peber. Læg låget på og pres det hele lidt sammen.
Tip: Til transport er det praktisk at binde bomuldsgarn om hver sandwich.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Clubsandwich
Papadums med agurk
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)