Pestodip
30 g basilikumblade
1 spsk. olivenolie
15 g parmesanost (1 spsk.)
1 spsk. pinjekerner
½ fed knust hvidløg
120 g flødeost
1 dl cremefraiche 18%
Salt, peber
Knus basilikumbladene, olie, parmesanost, pinjekerner og hvidløg til en jævn pesto i en morter. Rør flødeosten glat med cremefraichen, vend pestoen i og smag til med salt og peber. Server dippen med sprøde grissini omviklet med lufttørret skinke.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FLOT FORÅRSFARVET SKÅL
Lille sød skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker i. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Grøn spinatsuppe med pesto
Rød pesto med gedeost
Pasta med røget laks og pesto
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)