Opskrifter

Porrer i baconsvøb med sennepsæbler

Tirsdag, 18. november 2008af Redaktion
(3-4 pers.)4 porrer12-16 skiver tørsaltet baconOlie til stegningSennepsæbler:2 løg3-4 æbler15 g smør1 tsk. dijonsennep1 tsk. sød sennep1 dl

(3-4 pers.)

4 porrer
12-16 skiver tørsaltet bacon
Olie til stegning


Sennepsæbler:
2 løg
3-4 æbler
15 g smør
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. sød sennep
1 dl æblemost
Salt og peber


Fjern det grønne på porrerne (kan bruges i suppe), og skyl dem godt. Kog dem 8-9 min. i letsaltet vand. Køl porrerne af, og vikl bacon om. Pak dem stramt hver for sig i film, og pak alufolie udenom. Kog pakkerne 3 min. i vand. Tag dem op og køl af, gerne til næste dag. Varm en smule olie på en stegepande, og fjern indpakningen. Steg porrerne, til baconen er sprød.

Sennepsæbler: Pil løgene, og skær dem i smalle både. Svits løg i smør tilsat sennep 3-4 min. Tilsæt æblerne, og svits dem, til de er halvmøre. Tilsæt æblemost. Lad det simre et par min., og smag til med salt og peber.



Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen



Prøv også....
Gulerodssalat med sennepsfrø