Ristede bananskalotter
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/757eadad9cd7405883a751a8c881b24a.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
500 g bananskalotter
4 laurbær
3 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
1 dl sorte oliven
Salt og peber
Tilbehør
Brød og yoghurtdressing
Hæld kogende vand over løgene og pil dem. Læg dem i et ovnfast fad og bland med resten undtagen oliven. Stil i ovnen ved 180° i 30 min. Bland med oliven og giv det 5 min. mere. Server med en god yoghurtdressing og noget brød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere mad med løg...
Tarte tartin med løg
Brød med cherryto-
mat og rødløg
Springform i silikone
Springformen er den perfekte kombination af platin silikone og ceramic. Slipper let, er 100 % tæt og bestandig overfor skrammer.
Formen koster 269 kr. og kan købes her... (link fjernet)
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)