Rugfler med varmrøget laks
120 g varmrøget laks
1 spsk. sennep
2 spsk. cremefraiche
1 tsk. citronsaft
1 forårsløg
2 spsk. dild
1 spsk. lakserogn
Salt og peber
1 gulerod
2 rugfler
Hak laksen og rør den med sennep, cremefraiche og citronsaft og hak forårsløg og dild. Vend dild, forårsløg og lakserogn i og smag til med salt og peber. Skræl guleroden og skær den i tynde strimler med en grønsagsskræller. Flæk rugflerne og læg dem sammen med den varmrøgede laks og strimler af gulerod.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Grovboller med auberginepuré
Wraps med hellefisk
Grove pølsehorn
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)