Rugfler med roastbeef
(2 pers.)
2 rugfler
4 sprøde salatblade
2 tomater
1 spsk. kapers
3-4 cornichoner
¼ bdt. persille
1 spsk. høvlet peberrod
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. fromage frais
1 tsk. citronsaft
Peber
100 g roastbeef i tynde skiver
Halver rugflerne, skyl salat og tomater og lad dem dryppe godt af. Hak kapers, cornichoner og persille fint og bland det med, peberrod, mayonnaise og fromage frais. Smag til med citronsaft og peber. Smør det på begge halvdele af rugflerne. Læg rugflerne sammen med salat, roastbeef og tomat i skiver og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Rugfler med varmrøget laks
Tomatsalat med avokado
Kyllingehorn
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)