(2 pers.)
20 min.
2 sk. groft rugbrød
1 spsk. smør
2 salatblade
2 røget sild
½ rødløg
4 radiser
2 pasteuriserede æggeblommer
½ bdt. purløg
Salt og peber
Smør rugbrødsskiverne og læg et skyllet og afdryppet salatblad på hver. Bræk hovedet af sildene, fjern omhyggeligt skind og ben og læg sildefileterne på brødet. Skær rødløg og radiser i tynde skiver og fordel dem over sildene. Læg en æggeblomme på hver sildemad og drys med klippet purløg, salt og peber.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Sommertærte med tomat og bacon
Mini clubsandwich
Mediterran solskinssandwich
Er du også vild med smørrebrød? Klik her for at se mange flere opskrifter
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)