Steak’n’pestosandwich
(2 pers.)
15 min.
1 flanksteak ca. 225g
Salt, peber
30 g basilikumblade
1/3 dl olivenolie
1 spsk. parmesanost
1 spsk. pinjekerner
1 fed knust hvidløg
Salt, peber
2 flutes
100 g sprød salat
½ rødløg
2 tomater
1 avokado
2-4 skiver emmentaler
Steg flanksteaken på en meget varm pande 4 min. på hver side og krydr med salt og peber. Blend basilikumbladene med olie, parmesanost, pinjekerner og hvidløg til en jævn pesto og smag til med salt og peber.
Lun og flæk flutet, snit salaten og skær tomat, rødløg og avokado i skiver. Læg skiver af kødet på underdelen af brødet sammen med emmentaler, tomatskiver, rødløg, avokado og salat.
Hæld pestoen over og læg overdelen på og servér staks.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE PORCELÆNSKRUS
Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Sandwichbolle med hønsesalat
Rugbrødssandwich med tunsalat
Grillet sommermad
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)