(4 pers.)
4 store skiver groft landbrød
250 g taverna grillost el. halloumiost
2 spsk. olivenolie
1 lille rødløg
2 store tomater
1 fersken
Dressing
2 spsk. vineddike
3 spsk. olivenolie
1 spsk. (timian)honning
1 lille håndfuld snittet citronverbena el. citronmelisse
1 håndfuld små salatblade
Salt, chilipeber
Skær osten i ½ cm tykke skiver. Pensl brød og ost med olivenolie og steg på pande eller under grill ca. 1 min. på hver side ved god varme.
Skær løg og tomater i skiver. Flæk fersknen, tag stenen ud og skær den i tynde skiver.
Bland vineddike, olivenolie og honning og læg salatblade, ost, rødløg, tomater og fersken på brødene.
Dryp dressingen over og krydr med salt og chilipeber. Server, mens brød og ost er lunt.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
FLOT FRANSK SKÅL
Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Sprød aspargestærte
Jordbærsalat med avocado
Bruschetta med saltet torsk
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)