Opskrifter
Syltede brombær med rom
Tirsdag, 13. august 2013af Redaktion
Bærene her er gode som tilbehør til desserter som is og tærter, men også til vildt, fjerkræ og oksesteg
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/august/uge-33/mad/33-syltede-brombaer-med-rom-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til syltede brombær med rom
450 g brombær
1 dl vand
½ lime
1 stang vanilje
150 g rørsukker
2 spsk. mørk sirup
½ dl brun rom
Fremgangsmåde til syltede brombær med rom
Rens og skyl bærrene. Kog vandet op i en gryde, tilsæt lime i både, den flækkede vaniljestang, sukker og sirup og kog under låg i 5 min. Tilsæt brombærrene, lad det koge op og tag gryden af varmen. Rør rommen i og hæld de syltede brombær i skoldede glas.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Hybenkompot
Blommesaft
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)