(4 pers.)
10 min. + 20 min. i gryde
1 hakket skalotteløg
2 fed hakket hvidløg
½ bdt. hakket persille
½ bdt. hakket basilikum
2-3 spsk. smør eller olivenolie
150 g champignoner
½ kg tomater
½ liter hønsebouillon
Saften af ½ citron
1½ dl fløde
Pynt
Resten af persillen og basilikum
Tilbehør
Flutes eller brød
Sauter løg, hvidløg, persille og basilikum i smør eller olie. Kom rensede, grofthakkede svampe og skyllede, grofthakkede tomater med indmad og det hele ved. Når det er blevet vendt godt rundt, tilsættes bouillon og citron, og det hele simrer lystigt i 20 min. under låg. Rundes af med fløde og serveres med hakkede, friske krydderurter.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Blomkålssuppe med rejer og pestosnitter
Ærtesuppe med hele ærter og årgangsskinke
Broccolisuppe med croutoner og mandler
Find mange flere suppeopskrifter her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)