Vagtelæg i skjul
Ingredienser til vagtelæg i skjul
12 vagtelæg
75 g hvidt brød uden skorpe
1 æg
150 g kogt skinke
1 finthakket forårsløg
½ tsk. cayennepeber
Olie til stegning
Fremgangsmåde
Kog vagtelæggene i 2 min., afkøl og pil dem. Smuldr brødet og bland det med ægget. Hak skinken fint og bland den med forårsløg, brødblandingen og cayennepeber til en fast fars. Pak de kogte vagtelæg ind i farsen og steg dem i olien ved høj varme, til de er jævnt gyldne. Servér til en god salat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Vagtelæg med rejefyld
Purløgsmayonnaise med vagtelæg
Salat niçoise med vagtelæg og tun
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Påskefrokost
Her får du masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...