Blåbærkage med limelåg
125 g smør
1½ dl mælk
1½ dl vaniljeyoghurt
3 æg
125 g sukker
300 g mel
1 spsk. bagepulver
100 g blåbær
2 spsk. mel
Limelåg
75 g smør
80 g mel
75 g sukker
1 spsk. vaniljesukker
1 spsk. revet, usprøjtet limeskal
Tilbehør
Blåbær
Vaniljeis
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Smelt smørret og tilsæt mælk og yoghurt. Pisk æg og sukker skummende. Rør smørblandingen i. Bland mel og bagepulver og vend det i dejen. Bland bærrene med mel og rør dem i dejen.
Limelåg: Smelt smørret og rør mel, sukker, vaniljesukker og limeskal i.
Hæld dejen i en bradepande på 25 x 35 cm beklædt med bagepapir. Drys limeblandingen over. Bag kagen på midterste rille ved 175° 35-40 min. Lad den køle og skær den i firkanter. Server med blåbær og vaniljeis.
Bageopskrift: Anne Skovgard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Banankage med kanel
Mazarintærte med bær og limefløde
Pærepie med blåbær
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)