Mazarintærte med bær og limefløde
300 g marcipan
150 g blødt smør
Revet skal af
1 usprøjtet lime
3 æg
4 spsk. mel
Pynt
2 dl piskefløde
1 usprøjtet lime
1 spsk. flormelis
Bær el. udskåret frugt efter årstiden
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Riv marcipanen og rør den med smør og limeskal. Rør æggene i et ad gangen. Rør melet i og rør det til en glat dej. Hæld dejen i en smurt og raspdrysset form med løs bund, ca. 24 cm. Bag kagen på midterrillen ved 175° i 20-25 min. og lad den blive kold.
Fyld: Pisk fløden og bland den med limeskal og 1 tsk. limesaft. Smag til med flormelis. Bred fløden ud på kagen og pynt med bær eller frugt.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Marcipantærte
Mazarinkage med brombær
Jordbærtærter med mazarinbund
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)