Ingas kagebrød
Opskrift på Ingas kagebrød
(8-12 stk.)
240 g hvedemel
90 g sukker
2 tsk. bagepulver
1 tsk. kardemomme
½ tsk. salt
75 g smør
2 dl kærnemælk
50 g sukat
50 g valnødder
6 abrikoser
50 g lyse rosiner
25 g mandler
3 spsk. perlesukker
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekageSådan bager du kagebrødet
Bland mel, sukker, bagepulver, kardemomme og salt og hak smørret i. Rør mælken i og læg halvdelen af dejen i en smurt springform ca. 22 cm i diameter.
Hak sukat, valnødder og abrikoser og fordel dem sammen med rosinerne over dejen. Fordel resten af dejen over, hak mandlerne og drys med mandler og perlesukker.
Bag brødet ved 200° i 35 min. og servér med smør til.