Ingredienser til jordbærroulade
(Ca. 8-10 pers.)
4 æg
150 g sukker
150 g mel
2 tsk. bagepulver
2 spsk. sukker
Fyld
1½ dl piskefløde
100 g jordbærsyltetøj
Glasur
100 g flormelis
1 spsk. kakao
1 spsk. vand
Fremgangsmåde til jordbærroulade
Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel og bagepulver og vend det i. Fordel dejen jævnt i en bradepande på 30 x 40 cm beklædt med smurt bagepapir og bag bunden ved 210° i 8 min. Drys den varme kagebund med sukker, vend den straks over på et nyt stykke bagepapir og læg et fugtigt klæde over. Pisk fløden til skum og fordel syltetøj og flødeskum over kagebunden. Rul rouladen sammen og stil den på køl i et par timer. Rør flormelis, kakao og vand sammen og pynt rouladen med glasur.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Kanelsnegle-snegl
Nødderulle med fyld
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Vi elsker muffins!