Kringler med kommen
Ingredienser til kringler med kommen
(32 stk.)
150 g gær
6 dl mælk
1 tsk. salt
6 tsk. sukker
3 spsk. kommen
250 g sigtemel
200 g blødt smør
750 g mel
Æg til pensling
Fremgangsmåde til kringler med kommen
Rør gæren ud i mælken og tilsæt salt, sukker, 2/3 kommen og sigtemel. Rør smørret og melet i, ælt dejen sammen og stil den til hævning et lunt sted i 30 min. Del dejen i 32 stykker, tril dem til pølser og form dem til kringler. Dyp kringlerne i kogende vand med en hulske og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med æg, drys med kommen og bag dem ved 200° i 20 min.
Bageopskrift: Ulla Marie Madsen
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Verdens hurtigste kringle
Boller med ost og gulerødder
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)