Læsøgifler
Ingredienser til gifler
(16 stk.)
50 g blødt smør
75 g sukker
1 æg
175 g kogte kartofler
½ spsk. fløde
1½ tsk. bagepulver
175 g mel
Fyld
100 g marcipan
100 g nougat
Æg til pensling
Perlesukker til pynt
Fremgangsmåde
Rør smør og sukker blødt og rør ægget i. Mos kartoflerne, rør dem i sammen med fløde, bagepulver og mel og ælt dejen sammen. Del dejen i to og rul dem ud til 25 cm store cirkler. Skær cirklerne i hver 8 trekanter, kom lidt nougat og marcipan på hver trekant og rul dem sammen. Sæt giflerne på en plade med bagepapir, pensl med æg og drys med sukker. Bag giflerne ved 200° i 10 min.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Bageopskrift: Elisa Petersen
Find flere opskrifter her...
Chokolademuffins
Mandelkage
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Fristende og flotte konditorkager
Vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter og alternativer til en masse af de kager, som du kender fra bageren. Så er det bare om at komme i gang i køkkenet, så du kan sætte tænderne i nogle af de mange fristelser!