Madpakkehit: Grove pizzasnegle
(24 stk pizzasnegle.)
Dej til grove pizzasnegle
25 g gær
3 dl vand (el. vallen fra osten)
100 g fintrevet gulerødder
1 spsk. rapsolie
1 tsk. salt
100 g grahamsmel
400 g hvedemel
Lyst til andet end pizzasnegle? Se opskrift for muffins med pølser
Fyld til pizzasnegle
2 dl færdig pizzasauce
200 g skinkestrimler
100 g revet ost
1 spsk. tørret oregano
Sådan laver du grove pizzasnegle
Rør gæren ud i vandet og rør gulerødder, olie, salt og grahamsmel i.
Tilsæt hvedemelet, ælt dejen til dine pizzasnegle godt igennem og stil den til hævning i 45 min.
Rul dejen til dine pizzasnegle ud til en 1 cm tyk firkant på et meldrysset bord og fordel pizzasaucen over dejen.
Bland skinke, ost og oregano og fordel blandigen over dejen til dine pizzasnegle.
Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 2 cm tykke skiver.
Læg dine pizzasnegle på en plade beklædt med bagepapir og bag dine pizzasnegle ved 200° i 18 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Mini pølse muffins
Skinkesnegle
Krydderurtesnegle