(6 pers.)
Mørdej
2 dl hvedemel
1 dl groft mel
50 g smør
Lidt koldt vand
Fyld
3 æg
100 g revet emmentaler
200 g revet gruyere
1 hakket skalotteløg
Salt og peber
2-3 spsk. vand eller fløde
Pynt
Brøndkarse
Kom de to slags mel i en foodprocesser og saml med smør og vand. Rul ud og læg i en form. Afkøl. Forbag ca. 10 min. ved 200°. Pisk æggene meget luftige og fold osten i æggene sammen med løg , salt og peber. Kom det i den forbagte bund og bag færdig i 30 min. Kan laves i god tid og lunes lige inden.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FINE SKÅLE PÅ BORDET
Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Påskeharer
Hurtige butterdejslinser
Engelsk appelsinkage
Find gode idéer til påskebordet her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)