Peach melba-mazarin med hindbærglasur
500 g marcipan
200 g blødt smør
50 g sukker
5 æg
1 tsk. vanilje
100 g mel
½ tsk. bagepulver
2 store ferskner
100 g hindbær
TIP
Kagen kan laves med frosne hindbær, gem de største til pynt og tø dem op i køleskab.
Glasur
75 g hindbær
150 g flormelis
Ca. 1½ spsk. vand
Pynt
Hindbær
Riv marcipanen og rør den med smørret. Tilsæt sukker, æg, vanilje, mel og bagepulver og rør det til en glat dej. Tag stenene ud af fersknerne og skær dem i mindre stykker. Bland ferskner og hindbær i dejen. Læg bagepapir i en 24 cm springform og kom
dejen i. Bag kagen på nederste rille ved 175° 50-60 min.
Lad kagen køle lidt inden den tages ud og lægges på bagerist.
Glasur: Gnid hindbærrene gennem en sigte. Rør flormelis til glasur med hindbærsaften og kom den på kagen, når den er kold.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
DAMP DINE RÅVARER
Damp dine råvarer i deres egen saft med dampboksen fra Lékué, og opnå den dybe og intense smag. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Cheesecake med icing og jordbær
Sukkersaltet laks med æggehak
Kylling marineret i balsamico med salat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)