Snegle med chorizo og mozzarella
Ingredienser til snegle med chorizo og mozzarella
(25 stk.)
25 g gær
3½ dl mælk
1 spsk. olie
1 tsk. salt
125 g grahamsmel
375 g hvedemel
100 g chorizo
4 tomater
1 spsk. tomatpuré
2 tsk. oregano
½ tsk. salt
150 g revet mozzarella
1 æg til pensling
Alternativ til snegle med chorizo og mozzarella: Lækker frokosttærte
Fremgangsmåde
Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning i ca. ½ time. Skær chorizoen i små tern. Blend tomaterne med puré, oregano og salt og vend chorizo-ternene i.
Rul dejen til en firkant på ca. 45 x 45 cm og fordel tomatblandingen på dejen. Drys osten over og rul dejen sammen om fyldet som en roulade. Skær rouladen i 2 cm tykke skiver, læg dem på en bageplade og pensl dem med æg. Bag sneglene midt i ovnen ved 190° i 12 min.