Toscatærte uden mel
Ingredienser til toscatærte uden mel
(5 stk.)
150 g marcipan
150 g sukker
125 g blødt smør
100 g kogt kartoffel
2 æg
50 g fuldkornsrismel
Fyld
50 g smør
50 g sukker
1 spsk. fløde
100 g mandelflager
Fremgangsmåde
Riv marcipanen og bland den med sukker og smør. Rør æggene i et ad gangen, mos kartoflen og rør den i dejen sammen med melet. Kom dejen i 5 små portionstærteforme og bag dem ved 200° i 15 min. Kom smør, sukker og fløde i en gryde og giv det et opkog. Vend mandelflagerne i og fordel fyldet over bundene. Bag tærterne i yderligere 10 min., til fyldet bliver gyldent.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Mere glutenfrit...
Succeskage
Glutenfri gulerods-kokos-muffins
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)